Extraordinary 9.1 Score based on 6 reviews

OGGI&DOMANI
OGGI&DOMANI
OGGI&DOMANI
OGGI&DOMANI
OGGI&DOMANI
OGGI&DOMANI

Oggi&domani

Route de Thionville 427 5887 LUXEMBOURG (HESPERANGE - ALZINGEN)

Kitchen

Italian Mediterrean Seasonal

Closing days

open 7/7

Contact

Show phone number Email Website Facebook

Info

Facilities Air conditioning, Voorstelling met diner, Handicapped accesses, Take away, free Parking, Terrace, Theme evening, Wine to be carried, Room, Caterer, Home delivery, free Wi-fi, Ouvert le dimanche, Events and weddings, Banquet, Private parking
Payment methods VISA, MasterCard, Ticket Restaurant, Cheque Repas, Maestro, Vpay
6 personnes have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice.
 

Review score

9.1 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere

This restaurants is recommended for:

  • Couples 67%
  • Groups 100%
  • Kids 34%
  • Business 100%
  • Trendy 100%
  • Topdining 100%
  • Best value 34%
placeholder
César C.Ross
After reservation on unknown

Un mauvais service

La nourriture très bonne... Je ne sais pas pourquoi vous embauché des cretins pour servir nos plats... Exemple, serveuse (1m70 +/- avec des cheveux frisés qui utilise une queue de cheval)... J'ai demandé la carte des vins pour ensuite faire ma demande... -J'ai demandé un verre de vin rouge (je ne me souviens plus lequel) Sa réponse: on a pas monsieur mais je vais vous apporter un autre pour que vous le goûtiez... - Est-ce que je peux savoir pourquoi vous ne l'avez pas? Sa réponse : bahn, parce que... Après une réponse pareille, j'ai plus voulu boire de verre et... Je dois dire que c'est le pire service que j'ai eu au Lux... Une réponse si idiote en vers son client (la personne qui paye son salaire) ne peut que montrer à quel point la serveuse s'en fou de son travail... En plus si vous faites part de votre mécontentement sur leur page Facebook, on vous bloque sur les commentaires...

JULIEN MAGIT
After reservation on unknown

UN TRÈS BON MOMENT

Sur recommandation d'une amie, j'ai passé une très belle soirée dans ce restaurante. Les suggestions sont sympathiques mais les spaghetti à la meule sont vraiment excellentes. Service correct et très bon accueil du patron qui s'est être également de bon conseil pour un petit verre de vin. Demandez l'histoire du Pecorino, cela vaut le détour... Encore merci à Margot pour cette belle adresse

placeholder
Alain Schmitt
After reservation on unknown

SIMPLE MAIS BON

Très bon moment passé dans ce restaurant. Accueil chaleureux, service agréable et réactif. Mention spéciale pour le patron Gimi vraiment très commercial et arrangeant. Buratta sur carpaccio de betterave original mais bon, la côte de porc ibérique un régal et la crème brûlée bergamote rien à redire si ce n'est qu'un peu plus tiède de préférence. Adresse à recommander absolument

placeholder
Rebecca Wilson
Rebecca recommends this restaurant for:
After reservation on unknown

Excellent Food and Service

We had a really lovely meal here. We were welcomed warmly and shown quickly to our table, and then presented with a delicious amuse bouche. Throughout the meal the service was quick, friendly and attentive. There was a relaxed atmosphere, and the décor was pleasing to the eye. Everything we ordered was beautifully presented and tasted wonderful (the Speculoos tiramisu for dessert was outstanding!). We'll definitely be back to try more from the menu.

placeholder
Christine Impns
Christine recommends this restaurant for:
After reservation on unknown

Sublime

Great food, Great Staff and even better drinks. service was running a bit chaotic, but what would you expect from a real Italian.

placeholder
Heather Ni
Heather recommends this restaurant for:
After reservation on unknown

Nice surprise!

We really enjoyed this restaurant. While it is a little more expensive than other Italians, we thought it was worth the price and the atmosphere was very fun. It reminded us of many American Italian upmarket restaurants, in a good way. The quality was excellent and the food was creative. I loved my grilled courgette starter with beetroot chips, olives, capers, and sundried tomatoes, for example. This isn't traditional Italian cooking, it is something a little more modern. We'll definitely come back!

Alle beoordelingen van dit restaurant