Budget
€€
Opening hours
Now closed Show all hours
About this restaurant
In direct contact with guests, the kitchen and rotisserie open onto the dining room, designed by Tristan Auer. The Chef offers new suggestions based on local and seasonal produce. Open daily from 12pm to 10:30pm. Menu served between 12pm and 2pm and between 7pm and 9pm. For further information: tel: +352 27 47 37 411 or pless@hotel-leplacedarmes.com
Review score
9.0 Based on 691 reviews
Service
Quality
Atmosphere
691 personnes have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice.
Bastien
This review is writter after RestoDays - 40ème édition
Dined on: 26/10/2025
Bastien recommends this restaurant for: Couples, Topdining

Jamais déçu au Pless, ce fut encore le cas. Men...

Jamais déçu au Pless, ce fut encore le cas. Menu délicieux et fin, dans de bonnes quantités. Nous avons passés une excellente soirée

ELISABETA
This review is writter after RestoDays - 40ème édition
Dined on: 26/10/2025

Very nice experience as always...

Very nice experience as always

Joël H.
This review is writter after RestoDays - 40ème édition
Dined on: 26/10/2025
Joël H. recommends this restaurant for: Couples, Topdining

Excellent repas dans un cadre très agréable...

Excellent repas dans un cadre très agréable

Silvie
This review is writter after RestoDays - 40ème édition
Dined on: 24/10/2025
Silvie recommends this restaurant for: Couples, Topdining

Belle découverte , nous avons aimés. l'accueil...

Belle découverte , nous avons aimés. l'accueil , le service , le repas excellent avec créativité , la salle pas bruyante . Nous reviendrons . Belle idée. de voir la préparation des assiettes . Petite idée. : mettre couvert dans chaque récipient. pour prendre. pomme de terre , herbes ... Eviter de prendre avec les mains ... ( qui touchent différents objets ...) . Petite question , les personnes qui travaillent dans les cuisines , normalement portent une protection sur la tête afin d'éviter des cheveux dans les assiettes. ( sauf erreur de ma part ) ... Silvie. passée. jeudi. 23 Octobre. . Petit bémol à l'attention des pâtissiers. , faites des économie , éviter les fleurs ... Ma tarte au coing , bien présentée et excellente ,Mais le fleuron de pensée bleu. inutile , le dessert se suffit à lui-même ...Faites la différence , arrêter cette mode que l'on voit dans tous les restaurants ... Bon courage à toute votre équipe .

Felipe
This review is writter after RestoDays - 40ème édition
Dined on: 24/10/2025
Felipe recommends this restaurant for: Couples, Topdining

Good food, great service, amazing ambiance,...

Good food, great service, amazing ambiance, definitely a very nice restaurant right at the city center for a high quality meal.

Heikki
This review is writter after RestoDays - 40ème édition
Dined on: 24/10/2025
Heikki recommends this restaurant for: Groups, Topdining

Menu apparait simple, mais tous les elements...

Menu apparait simple, mais tous les elements etaient bien faites

Bodil
This review is writter after RestoDays - 40ème édition
Dined on: 23/10/2025
Bodil recommends this restaurant for: Couples, Best value

Nous avons eu une table près de la fenêtre,...

Nous avons eu une table près de la fenêtre, où c'est plus calme. Le menu fixe donne un choix convenable.

Pierre Henri L.
This review is writter after RestoDays - 40ème édition
Dined on: 22/10/2025
Pierre Henri L. recommends this restaurant for: Couples, Topdining

Bon service, beau cadre et très bons produits...

Bon service, beau cadre et très bons produits

Nicola
This review is writter after RestoDays - 40ème édition
Dined on: 20/10/2025
Nicola recommends this restaurant for: Couples, Best value

Un excellent repas....

Un excellent repas.

Natassa T.
This review is writter after RestoDays - 40ème édition
Dined on: 19/10/2025
Natassa T. recommends this restaurant for: Couples, Topdining

The food was very good, and the personnel is...

The food was very good, and the personnel is very polite

Alle beoordelingen van dit restaurant